Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στην Τούμπα είναι κυρίαρχος

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (14/5) τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των Play Off της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία εντός έδρας νίκη του Δικεφάλου επί των Πειραιωτών σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια.

Επίσης ο ΠΑΟΚ είναι κυρίαρχος στο γήπεδο της Τούμπας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, καθώς μετράει 32 νίκες σε 68 αγώνες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League:

«Έπειτα από επτά αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, όπου δεν είχε επικρατήσει γηπεδούχος, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα Playoffs στο Στάδιο Καραϊσκάκης με 3-1 και έσπασε αυτό το σερί.

Η τελευταία εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα επί του Ολυμπιακού ήταν στις 18 Απριλίου 2021 με 2-0 (49’ Ζίβκοβιτς, 63’ Ζίβκοβιτς) και από τότε έχουν διεξαχθεί τρείς αναμετρήσεις, με δύο ισοπαλίες για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2021-22 και 2022-23 και τη νίκη των Ερυθρολεύκων για τα  Stoiximan Super League Playoffs του 2021-22.

Το 1-0 υπέρ του ΠΑΟΚ είναι το δημοφιλέστερο σκορ νίκης στις αναμετρήσεις, αφού έχει παρουσιαστεί εννέα φορές, ενώ υπάρχουν και εννέα ισοπαλίες με 1-1. Ακολουθούν με οκτώ παρουσίες το 0-0 και με επτά παρουσίες το 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ.  Ο Ολυμπιακός έχει έξι νίκες με 2-1.

68 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

32 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

18 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

18 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 94-67».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία