Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έγραψε ξανά ιστορία στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια

Δημοφιλή

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή (28/02) για τον Αντρέ Βιεϊρίνια δεδομένου πως γίνεται ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο εμβληματικός αρχηγός των «ασπρόμαυρων» έλαβε φανέλα βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, καταγράφοντας ένα ακόμη ρεκόρ που προστίθεται στη συλλογή του.

Άξιο αναφοράς δε πως μέχρι πρότινος το εν λόγω ρεκόρ διατηρούσε στην κατοχή του ο Κώστας Χαλκιάς (37 ετών, 11 μηνών και 17 ημερών), με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να είναι απόψε 38 ετών, 1 μήνα και 4 ημερών, εκκινώντας από το ξεκίνημα της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό. Ένα «δείγμα» των ρεκόρ του Πορτογάλου αρχηγού συνιστά εκείνο με τις 323 συμμετοχές (σ.σ ο πρώτος ξένος του ΠΑΟΚ σε εμφανίσεις πρωταθλήματος) καθώς επίσης και το 50ό γκολ που ευτύχησε να σημειώσει με την ασπρόμαυρη φανέλα στη μυθική ανατροπή απέναντι στην Αμπερντίν έχοντας χρηστεί ο μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ ξεπερνώντας τον Γιώργο Κούδα.

Μάλιστα, αγωνιζόμενος εναντίον της Χαρτς με φόντο τα Play Off του UEFA Europa Conference League ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Δικεφάλου που έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό παιχνίδι! Επιδόσεις που αναμενόμενα προκαλούν αίσθηση στην τελευταία αγωνιστική σεζόν του ως ποδοσφαιριστής καθώς όπως γνωστοποιήθηκε από τον ίδιο αναμένεται να «κρεμάσει» τα παπούτσια του με το πέρας της σεζόν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μια νίκη μακριά από το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Για την 24η αγωνιστική της Women's Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο...

Στην ίδια κατηγορία