Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Φοβερός ΠΑΟΚ «πέταξε» στον τελικό!

Δημοφιλή

Για τον νοκ-άουτ ημιτελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς», ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΑΟΠ Κηφισιάς, του οποίου και κατάφερε να επικρατήσει με 0-3, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες μόνο στο τρίτο σετ.

Για τον τελικό της διοργάνωσης και το πως θα πραγματοποιηθεί, θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την ΕΣΑΠ τις επόμενες ημέρες.

Φουριόζος ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, παίρνοντας προβάδισμα με 3-8, το οποίο και αύξησε σε 8-16, φτάνοντας πολύ εύκολα στο 0-1 με διψήφια διαφορά και συγκεκριμένα 15-25.

Παρόμοιο και το δεύτερο σετ, με τους Υπερπρωταθλητές Ελλάδος να παίζουν φοβερό βόλεϊ και τον Δικέφαλο να ξεφεύγει με πέντε (11-16) και να κάνει το 0-2 με 18-25.

Στο τρίτο η κατάσταση άλλαξε, καθώς η Κηφισιά ανέβασε πολύ την απόδοσή της, με αποτέλεσμα να μην αφήσει τον ΠΑΟΚ να ξεφύγει, με τις ισοπαλίες να είναι αρκετές. Με μονό μπλοκ του Τρούχτσεβ, οι «ασπρόμαυροι» πήραν προβάδισμα με 19-21 και με επίθεση του Φαν Χάρντερεν έκαναν το 0-3 με 22-25.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 17:00, όπου θα αντιμετωπίσει στην Σύρο τον Φοίνικα, για την 18η και τελευταία για την κανονική διάρκεια αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

ΑΟΠ Κηφισιάς – ΠΑΟΚ: 0-3

Τα σετ: 15-25, 18-25, 22-25

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ορίστηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις 30/5 και ώρα 11 ορίστηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μάλιστα, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι...

Στην ίδια κατηγορία