Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έφτασε Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Στην Πορτογαλία βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Benfica για τη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco αναχώρησε νωρίς το πρωί από την Αθήνα και με απευθείας πτήση έφτασε στη Λισαβόνα λίγο μετά τις 13:30, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζοπουλο, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Τριλυράκη, τον μεγάλο μας χορηγό Αντώνη Τσαλόπουλο της mateco Hellas, αλλά και φίλους της ομάδας που θα είναι αύριο δίπλα στην προσπάθεια του «Δικεφάλου» στο Pavilhao Fidelidade.

Απόψε το βράδυ στις 21:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στο γήπεδο της Benfica, εκεί δηλαδή όπου αύριο την ίδια ώρα (21:30, ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από Cosmote Sport 7), θα διεξαχθεί το πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στους πρωταθλητές Πορτογαλία.

Μετά την σπουδαία νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη επί της Galatasaray EMKAS, ο ΠΑΟΚ mateco θα προσπαθήσει να πετύχει ένα ακόμη πολύ σημαντικό «διπλό», αλλά πριν από το εμπόδιο της Benfica, θα πρέπει να καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει.

Στη βραδινή προπόνηση της ομάδας μας, είναι πιθανό να υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα για την κατάσταση των Μιχάλη Τσαϊρέλη και Jamuni McNeace και το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στο αυριανό παιχνίδι!


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία