Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Εύκολη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Πανσερραϊκό

Δημοφιλή

Ο ΟΦΗ στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και συνέτριψε με 4-0 τον Πανσερραϊκό στο καλύτερο με διαφορά παιχνίδι των Κρητικών τη φετινή σεζόν. Στο κορυφαίο ίσως ημίχρονο του ΟΦΗ στη φετινή Super League, το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα στο ντεμπούτο του, πέτυχε τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά καταφέρνοντας εμφατικά να κλειδώσει το τρίποντο από τα πρώτα 45′.

Η πρώτη φάση ωστόσο στο ματς ανήκε στο Πανσερραϊκό καθώς στο 21′ ο Τομάς σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι με τον Διαμαντή να πιάνει κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε παράλληλα από την εστία του Μπάουμαν. Οι Ομιλίτες άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τους Μπάκου-Ισέκα να συνδυάζονται ωραία στην περιοχή και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Χόβαν για το 1-0. Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και νέο χτύπημα για τους γηπεδούχους όταν στο 29′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μορέιρα δεν έδιωξε σωστά με κεφαλιά προς τα πίσω και ο Λαμπρόπουλος πλάσαρε τον Χόβαν για το 2-0.

Το ημίχρονο είχε και τρίτη μπαλωθιά καθώς στο 33′ ο Μπάκου συνεργάστηκε με τον Τοράλ και ο Ισπανός χαφ γύρισε στον Ισέκα που σε κενή εστία έκανε το 3-0. O Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε την ομάδα του στο ημίχρονο βάζοντας τους Οικονόμου, Στάικο, Χατζηστραβό και Ντανκερλούι και την είδε ν’ απειλεί στο 50′ με την εκτέλεση του Ουάρντα να περνά λίγο πάνω από το δοκάρι του Μπάουμαν ενώ στο 56′ το πλασέ του Τομάς έξω από την περιοχή έφυγε εκτός εστίας. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Ηρακλειώτες μπήκε στο 79′ βγάζοντας υπέροχη αντεπίθεση με τον Μπάκου να φεύγει στην πλάτη του Οικονόμου πλασάροντας υποδειγματικά στην κλειστή γωνία του Χόβαν για το 4-0.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΟΦΗ ανέβηκε στην 8η θέση με 23 βαθμούς, ισόβαθμος με τον 9ο Πανσερραϊκό και τον 10ο Ατρόμητο. Την επόμενη, -24-η αγωνιστική, ο ΟΦΗ θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 16:30 στους Ζωσιμάδες ενώ ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στη μακεδονική πόλη.

Oι συνθέσεις:

OΦΗ (Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (Μαρινάκης 46′), Λαμπρόπουλος, Βούρος, Θοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγιέγκος, Μπάκου, Ριέρα, Τοράλ (Νέιρα 61′), Ισέκα.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Xόβαν, Διαμαντής (Ντανκερλούι 46′), Μπέργκστρομ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Ουεντραόγκο (Στάικος 46′), Μορέιρα (Οικονόμου 46′), Μούργος (Χατζηστραβός 46′), Τομάς, Ουάρντα, Άλεξιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Εξι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν στην εθνική προπαίδων

Είκοσι δύο παίκτες κλήθηκαν στην Εθνική Προπαίδων (κάτω των 16 ετών) από τον κ. Άγγελο Χατζόπουλο για τη συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία