Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Έφεση του Ολυμπιακού που θέλει να παίξει με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί για το επεισοδιακό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κατέθεσε ο Ολυμπιακός, και με βάσει την οποία, εκτός του μηδενισμού και της αφαίρεσης ενός βαθμού, θα παίξει χωρίς κόσμο και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναμενόταν και όπως είχαν προαναγγείλλει οι Πειραιώτες, απευθύνθηκαν στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ με σκοπό να ανατρέψουν την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου. Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, είχε τονίσει ξεκάθαρα πως θα χρησιμοποιήσει όλα τα νόμιμα μέσα, ώστε να διεκδικήσει το δίκιο του στην Επιτροπή Εφέσεων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα προκλητική την απόφαση για την κροτίδα που έπεσε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε λόγο και για αλλοίωση Πρωταθλήματος.

Έτσι οι νομικοί της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, αφού διάβασαν το σκεπτικό το οποίο δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, σήμερα εφεσίβαλαν. Να θυμίσουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν για την κροτίδα που έπεσε κοντά στον Χουάνκαρ και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή και την διακοπή του ντέρμπι. Το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο, τιμώρησε με αφαίρεση ενός βαθμού και δύο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 38 χιλιάδων ευρώ τον Ολυμπιακό.


Τελευταία νέα

Η γκολάρα του Ντεσπόντοφ πήρε βραβείο!

Tην, έξοχη, εκτέλεση του Κίριλ Ντεσπόντοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό ανέδειξαν ως το κορυφαίο γκολ του Μαρτίου οι φίλοι του...

Στην ίδια κατηγορία