Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ευχαρίστησε Κατσαρή, Σαββίδη, Χασεκίδη και Τσαλόπουλο η Χατζηπαρασίδου

Δημοφιλή

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου ανανέωσε την συνεργασία της με την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου και αυτή θα είναι η έβδομη σεζόν της στον ΠΑΟΚ Mateco. Η αρχηγός των Πρωταθλητριών Ελλάδος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ευχαρίστησε για την εκτίμηση και την αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπό της τους Ιβάν Σαββίδη, Θανάση Κατσαρή, Αντώνη Τσαλόπουλο και Δημήτρη Χασεκίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα επτά καλά της μοίρας μου… Έβδομη χρονιά στην ομάδα την οποία αγαπώ, σε μία ομάδα η οποία συνεχίζει να με εμπιστεύεται. Παραμένω λοιπόν στην ομάδα στην οποία γεύτηκα τίτλους και κύπελλα.

Υπόσχομαι και τη νέα χρονιά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι νέες προκλήσεις της ομάδας μου.

Ευχαριστώ τον κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον κ. Ιβάν Σαββίδη, τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο, για ακόμα μία φορά, για την εκτίμηση και την αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία όμορφη αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία σε όλες τις ομάδες!».


Τελευταία νέα

Καμπάνα από UEFA σε ΠΑΟΚ για Μπριζ

Η UEFA ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ πρόστιμο, αλλά απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς...

Στην ίδια κατηγορία