Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δύσκολη αποστολή για το πόλο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 15:30, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον ΟΣΦΠ.

Μετά από την τρίμηνη διακοπή, λόγω του Ευρωπαϊκού και Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, ανοίγοντας τις υποχρεώσεις του για τον δεύτερο γύρο της κανονικής διάρκειας της Α1.

Το σύνολο της Χρύσας Χατζέλλη προέρχεται από ένα πολύ καλό «φίνις» του πρώτου γύρου, στο οποίο συγκέντρωσε επτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, ανεβαίνοντας στην πρώτη οκτάδα με 10 βαθμούς σε 11 παιχνίδια.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, η Μαρία Ντάσιου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ξεκινάμε μετά από τρεις μήνες αποχής από την ενεργό δράση. Παίζουμε κόντρα στον ΟΣΦΠ, μία ομάδα η οποία έχει διαφορετικούς στόχους και προσδοκίες από τους δικούς μας, αλλά παράλληλα μας δίνετε η δυνατότητα να βρεθούμε μετά από τόσο καιρό ως ομάδα και να βρούμε ξανά τα πατήματα μας. Στόχος μας, να συνεχίσουμε την καλή πορεία την οποία δείξαμε στα τελευταία παιχνίδια πριν την διακοπή, λαμβάνοντας υπόψιν πως ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος προβλέπεται πολύ πιο απαιτητικός από τον πρώτο. Έχουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά και να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό πρόσωπο. Προσωπικά, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ξεκινάμε και πάλι το πρωτάθλημα, με την προσδοκία να φανούμε αντάξιες των δυνατοτήτων μας».

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο το 17 στα 17!
Επόμενο άρθροΡίχνονται στην μάχη Κ17 και Κ19

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι 11 επιλογές του Αλεξιάδη για Αιολικό

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αιολικό στην Αριδαία, με τον Αλέξη Αλεξιάδη να παρατάσσει μια ενδεκάδα με...

Στην ίδια κατηγορία