Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δύο ΠΑΟΚτσήδες για το γκολ της σεζόν

Δημοφιλή

Με την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23 να έχει περάσει στην ιστορία, η Super League αναζητεί το κορυφαίο τέρμα που επετεύχθη τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στην διαδικασία των Play Off.

Στην λίστα των γκολ που ξεχώρισαν και θα τεθούν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου της ποδοσφαιρικής σεζόν που ολοκληρώθηκε, βρίσκονται μάλιστα και δύο «ασπρόμαυρες» υποψηφιότητες.

Η πρώτη υποψηφιότητα για τον Δικέφαλο είναι το γκολ «ποίημα» του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στην Τούμπα απέναντι στον Βόλο.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο Σέρβος έχοντας πλάτη στο τέρμα, γύρισε και με ένα πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έρχεται από το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, εκεί όπου ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πεσμένος στο χορτάρι έδειξε τις ζογκλερικές του ικανότητες με την μπάλα, μοιράζοντας μια εκπληκτική ασίστ στον Νάρεϊ. Ο Γερμανός εξρέμ, νίκησε τον Αθανασιάδη και άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τους «ασπρόμαυρους».

Δείτε τα υποψήφια γκολ της σεζόν:

 


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία