Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δυνατό τουρνουά συμπερασμάτων για το πόλο του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά «ΣΕΔΥ» ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου είχε την ευκαιρία να πάρει και πάλι μία μικρή… γεύση από αγωνιστική δράση, καθώς η τρίμηνη διακοπή λόγω του Ευρωπαϊκού και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αναγκάζει τις ομάδες της Α1 να περνούν ένα δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Στα παιχνίδια του ομίλου ο ΠΑΟΚ Domus Ergo κατέλαβε την πρώτη θέση, νικώντας τον Υδραϊκό με 17-4 και τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 12-3. Στο παιχνίδι της πρώτης θέσης του ομίλου, ο Δικέφαλος αναδείχθηκε ισόπαλος με την Βουλιαγμένη 8-8, και λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, πήρε την πρώτη θέση.

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε την ομάδα του Παναθηναϊκού. Σ’ ένα οριακό παιχνίδι, οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με 5-4. Στην επανάληψη όμως, οι «ασπρόμαυροι» πλήρωσαν το κακό τρίτο οκτάλεπτο, γνωρίζοντας ήττα στις λεπτομέρειες με 8-9.

Στον μικρό τελικό, ο Δικέφαλος αντιμετώπισε για δεύτερη φορά στο τουρνουά την Βουλιαγμένη, δείχνοντας και πάλι το καλό και μαχητικό του πρόσωπο. Σ’ ένα ακόμα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ηττήθηκε με 9-8, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στο τουρνουά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλοι μια «γροθιά» ενόψει ΑΕΚ

Κλειστά «χαρτιά» κρατά ο Ράζβαν Λουτσέσκου με φόντο την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την...

Στην ίδια κατηγορία