Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Στην… αναμονή ο Τάισον

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και κατεβαίνει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο την ανατροπή των δεδομένων, μετά την ήττα με 0-1 στην Τούμπα, προκειμένου να πάρει αυτός το εισιτήριο για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Θέση στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει την αποστολή έχει κλείσει και ο Τάισον, παρότι δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι της Λεωφόρου (21/2, 19:00).

Ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για την αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να καταθέτει έφεση, με στόχο να ρίξει την τιμωρία, και να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Η απόφαση έφεσης για τον Τάισον, όσο κι αυτής για τον Μπακασέτα που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, αναμένεται να παρθεί το πρωί της ημέρας του αγώνα, με τον έμπειρο εξτρέμ να ακολουθεί την αποστολή και να περιμένει… πως και πως την ανακοίνωση της απόφασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δηλαδή, γιατί πρέπει να συμμαχήσω με το ψυχοπαίδι του Θωμά Μητρόπουλου;

Η νίκη επί της ΑΕΚ κράτησε ζωντανό τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος, αυξάνοντας κατά 25% τις ελπίδες...

Στην ίδια κατηγορία