Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διπλό με Τζόλη και Κούτσια

Δημοφιλή

Με νίκη 2-1 επί της Φέγενορντ έκλεισε ο ΠΑΟΚ τον κύκλο των φιλικών αγώνων του επί ολλανδικού εδάφους.

Το ματς ξεκίνησε με ένα γρήγορο γκολ, μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του. Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, μετά από κομπίνα σε κόρνερ αλλά και μια καραμπόλα στο κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Μπούργκερ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η ισοφάριση ήρθε στο 14′. Μετά από ένα λάθος γύρισμα, ο Ολιβέιρα έκλεψε την μπάλα και κέρδισε το πέναλτι από τον Μπίλοου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζόλης και έκανε το 1-1.

Στην πρώτη καλή φάση του β΄ μέρους, οι κυπελλούχοι Ελλάδας κατάφεραν να σκοράρουν. Στο 52′, ο Μουργκ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, και ο Κούτσιας με σουτ έκανε το 1-2.

Φέγενορντ (α’ ημίχρονο): Μπίλοου, Πέντερσεν, Μπούργκερ, Σένεσι, Μαλάτσια, Κοκτσού, Τιλ, Τούρνστρα, Λίνσεν, Μπάνις, Σινιστέρα.

Φέγενορντ (β’ ημίχρονο): Μαρσιάνο, Σκόγκεν, Χέντρικς, Ελ Μπουσαταουί, Μπούργκερ, Ντάιμερς, Χάρτγιες, Μιλάμπο, Τζανάνμπακς, Μπόζενικς.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ροντρίγκο, Εσίτι , Σβαμπ, Τζόλης, Αν. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (Μιχάι 61′), Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Εσίτι (Κούρτιτς 61′), Σβαμπ (Τσιγγάρας 61′), Μουργκ, Ελ Καντουρί, Καγκάβα (Βρακάς 61′, Κωνσταντέλιας 84′), Κούτσιας.

Προηγούμενο άρθροΣκόρερ ο Ζαμπά
Επόμενο άρθροΑυτόν ξέρει, αυτόν θέλει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία