Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δίπλα σε ομάδα και Λουτσέσκου οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη που του κόστισαν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά, ο σύλλογος βετεράνων του Δικεφάλου βγήκε μπροστά αποτυπώνοντας την αμέριστη στήριξή του σε Ιβάν Σαββίδη, Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα. Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσής τους κάλεσαν τον κόσμο στο εντός έδρας Κυριακάτικο (28/4, 19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ομάδα μας το έχει αποδείξει πολλές φορές».

Διαβάστε αναλυτικότερα την ανακοίνωση των παλαίμαχων του Δικεφάλου:

«Ο Σύλλογος Βετεράνων του ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη στήριξη στους ποδοσφαιριστές της ομάδος το προπονητικό τον την διοίκηση τον ΠΡΟΕΔΡΟ. Παρά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα καλούμε τον κόσμο μας όλοι μαζί αύριο να βρεθούμε στο σπίτι μας στην ΤΟΥΜΠΑ και να ενώσουμε τις φωνές μας και να δώσουμε το ποιο ζεστό χειροκρότημα. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ομάδα μας το έχει αποδείξει πολλές φορές και έχουμε χρέος να παλέψουμε ενωμένοι και με πίστη για την ΝΙΚΗ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΑΟΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Επιστρέψαμε σε… εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, επικρατώντας με 26-19 και με 2-1 νίκες, έχοντας «καρπωθεί» την πρόκριση...

Στην ίδια κατηγορία