Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο τραπέζι με τον Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Η υπόθεση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΟΚ αυτή την εποχή.

Ο Σέρβος εξτρέμ, που τον Ιούλιο κλείνει τα 25 του χρόνια, εξελίχτηκε σε… λαβράκι για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να τον κρατήσει στην Τούμπα ακόμη πιο ευχαριστημένο.

Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες το προηγούμενο καλοκαίρι και κατάφερε να αποκτήσει έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με μεγάλες προοπτικές σε τιμή ευκαιρίας και μέχρι το καλοκαίρι σκοπεύει να του δώσει ένα συμβόλαιο, που θα ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή και θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της ΠΑΕ.

Τον προηγούμενο Αύγουστο ο Ρέμπε έκανε ένα πολύ καλό deal, εκμεταλευόμενος το γεγονός ότι η Μπενφίκα τον αποζημίωσε για να τον αφήσει ελεύθερο κι έτσι τον έκλεισε με λίγα χρήματα.

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΡΗΤΡΑ

Ο Ζίβκοβιτς υπέγραψε στον ΠΑΟΚ συμβόλαιο για δύο χρόνια με αποδοχές περίπου 500.000 ευρώ το χρόνο και το κυριότερο ΧΩΡΙΣ ρήτρα αποχώρησης κι αυτό δίνει το πάνω χέρι στον ΠΑΟΚ.

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, στο συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς δεν υπάρχει ρήτρα, που του δίνει το δικαίωμα να φύγει αν έχει πρόταση κι αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ. Αυτός, μάλιστα, ήταν κι ο λόγος που καθυστέρησε λίγο να κλείσει η συμφωνία το περασμένο καλοκαίρι με τον πατέρα του Ζίβκοβιτς, που λειτουργεί ως ατζέντης του.

Ο Ζίβκοβιτς είπε τελικά το “ναι” στον ΠΑΟΚ, με λίγα χρήματα και χωρίς ρήτρα, διότι πίστευε ότι εδώ θα έβρισκε το πεδίο να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο και συν τοις άλλοις, ότι το πατρικό του στο Νις της Σερβίας απέχει μόλις 400 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

Αφού η συμφωνία αποδείχτηκε συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές, ήρθε η ώρα να την αναπροσαρμόσουν και να την επεκτείνουν.

Οι πρώτες συζητήσεις του ΠΑΟΚ με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς έχουν ήδη γίνει και οι δύο πλευρές ξέρουν που πρέπει να φτάσουν για να κλείσουν την συμφωνία.

ΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Από τη δική του πλευρά, ο Σέρβος εξτρέμ θέλει να αυξηθούν οι αποδοχές του, σε πρώτη φάση η συζήτηση έγινε για διπλασιασμό, θεωρώντας πως ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο το αξίζει, ώστε να υπογράψει επέκταση τουλάχιστο μέχρι το 2023.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ζίβκοβιτς απόλυτα ευχαριστημένο και ξέρει ότι για να το πετύχει, θα πρέπει να πλησιάσει στο νούμερο που έχει ζητήσει. Δεν είναι παράλογο ποσό, παρότι ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει από το προηγούμενο καλοκαίρι να ρίξει τον πήχη των συμβολαίων, διότι ο Ζίβκοβιτς στα 25 του, παραμένει ένα περιουσιακό στοιχείο, που κάποια στιγμή ενδεχομένως φέρει πολλά εκατομμύρια.

Η ΠΑΕ βέβαια, εξακολουθεί να μη θέλει ρήτρα, αυτή είναι η πολιτική που έφερε ο Ρέμπε και στην Τούμπα θέλουν να τη συνεχίσουν, ώστε να έχουν πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε πιθανές πωλήσεις.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσουν τη συμφωνία με τον Σέρβο εξτρέμ μέχρι το καλοκαίρι, ώστε κι αυτός να συνεχίσει απερίσπαστος και να μην την… πατήσουν όπως με Πέλκα και Άκπομ, που τους άφησαν να μπουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους κι αναγκάστηκαν να τους παραχωρήσουν με σχετικά λίγα χρήματα, και με τους δικούς τους όρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο γνωστός του Έκονγκ στην Μπριζ

Μπορεί ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ να έχει τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο κατά πάσα πιθανότητα κομμάτι της φετινής...

Στην ίδια κατηγορία