Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Διαφωνία Μαρινάκη-Καραπαπά στην ΕΠΟ

Δημοφιλή

Διαφωνία υπήρξε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΕΠ της ΕΠΟ μεταξύ του Α’ αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά και του Βαγγέλη Μαρινάκη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από την Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, όταν ο Παναγιώτης Μπαλτάκος πρότεινε αλλαγές επί της τροποποίησης του Πειθαρχικού Κώδικα για τους προσυνεννοημένους αγώνες ο Κώστας Καραπαπάς διαφώνησε με τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΟ.

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος ρώτησε μάλιστα τρεις φορές το στέλεχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αν διαφωνεί, με τον Κώστα Καραπαπά να απαντά ότι πράγματι διαφωνούσε, όπως υποστηρίζουν από την Ομοσπονδία.

Τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ του αποκάλυψε ότι διάβαζε απόσπασμα επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε στείλει στον τότε υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Οικονόμου ζητώντας του να ενεργήσει για τα προσυνεννοημένα παιχνίδια.

Η περικοπή της επιστολής του Βαγγέλη Μαρινάκη στον υφυπουργό Αθλητισμού ανέφερε τα εξής:

«Παράλληλα, ζητούμε από εσάς όπως μεριμνήσετε προκειμένου όλο το σχετικό υλικό που προκύπτει από τις έρευνες να διαβιβαστεί άμεσα και προς τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου καθώς πέρα από το ποινικό της σκέλος η υπόθεση αυτή μπορεί να έχει και σημαντικότατες πειθαρχικές διαστάσεις. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει και οι ποδοσφαιρικές πειθαρχικές αρχές να επιληφθούν και να διακριβώσουν ποιες ευθύνες υπάρχουν και να επιβάλουν τις δέουσες κυρώσεις».


Τελευταία νέα

Συμβόλαια: Οι πέντε συν τρεις παίκτες, που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

Η σεζόν φθάνει στο τέλος της, για τον ΠΑΟΚ απομένουν άλλα τρία παιχνίδια και σιγά-σιγά το βλέμμα αρχίζει να...

Στην ίδια κατηγορία