Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δεν τα λέτε, δεν τα γράφετε…

Δημοφιλή

Και κάτι επί… προσωπικού και… επαγγελματικού, αλλά αξίζει να το σχολιάσουμε. Είναι εντελώς παρανοϊκό σε κάθε κρίση και σε κάθε περίοδο κακών αποτελεσμάτων να φταίνε οι δημοσιογράφοι. Κατ’ αρχάς γιατί ποτέ κανείς δεν απαντάει στην ερώτηση: «Στα αρνητικά φταίνε, στα καλά και στα ωραία γιατί δεν έχουν ανάλογο μερίδιο «ευθύνης»;

Φέτος ζούμε και άλλου είδους παράνοια! Αρχικά «έφταιγαν» οι δημοσιογράφοι επειδή «δήθεν» δεν καυτηρίαζαν την κατάσταση και τις καθυστερήσεις με όλη αυτή την αναποτελεσματικότητα στις μεταγραφές. Και όμως… Στην πορεία και λίγο μετά, οι δημοσιογράφοι έφταιγαν και επειδή με όλη αυτή την κριτική τους συνέβαλαν στη δημιουργία αρνητικού κλίματος! Από το ένα άκρο στο άλλο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Είτε από τους ίδιους είτε από άλλους οπαδούς ενός μεγάλου club βέβαια που έχει και πάρα πολύ κόσμο για να ασχολείται.

Όπως και αν το κάνουμε, μετά από 20-25-30 χρόνια στη δουλειά και δίπλα στον ΠΑΟΚ, όλοι μας (ειδικά όσοι είμαστε στη FORZA) έχουμε κριθεί και για να παραμένουμε σε αυτές τις θέσεις πάει να πει ότι κάτι κάνουμε καλά και πάνω από όλα έχουμε την αντίληψη να ενημερώνουμε σωστά, με σεβασμό απέναντι στον κόσμο αλλά και στον ΠΑΟΚ.

Γι αυτό λοιπόν ας κάνουμε όλοι αυτοκριτική και ειδικά στα δύσκολα ας αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιος άλλος που είναι κοντά και βλέπει και γνωρίζει 1000 παραπάνω πράγματα (και έχει κριθεί για όλο αυτό) έχει την ικανότητα να μεταφέρει τις σωστές πληροφορίες στο σωστό timing.


Τελευταία νέα

«Ό,τι εκτρέφει τη βία, θα ξεριζώνεται»

Σε συνέντευξή στην Απογευματινή της Κυριακής ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για...

Στην ίδια κατηγορία