Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πληγώθηκε από την αποχώρηση του Ασπρίγια ο Αμπουκάσις

Δημοφιλή

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εξέφρασε ο προπονητής της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, λίγες μέρες πριν από τα σημαντικά ματς που έχει να δώσει η ομάδα του. Πρώτα το Σάββατο (22/7) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Super Cup, ενώ ακολουθούν βεβαίως οι δυο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Conference League.

Aναλυτικά όσα είπε ο Γιόσι Αμπουκάσις:

«Νομίζω πως μπαίνουμε σε μία πολύ-πολύ δύσκολη χρονιά. Όταν θα κλείσει οριστικά το ρόστερ μας, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για τους στόχους, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, συνεχίζουμε τη δουλειά και τη διαμόρφωση του ρόστερ και θέλουμε να προσθέσουμε 3-4 συγκεκριμένους παίκτες. Μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα“, ανέφερε αρχικά ο 52χρονος Ισραηλινός τεχνικός και συνέχισε:

“Προφανώς, η αποχώρηση του Ασπρίγια μας πλήγωσε πολύ, αλλά σε κάθε περίπτωση, θέλω να τον ευχαριστήσω για όσα προσέφερε. Μετά από μία σεζόν όπως η περσινή, θέλαμε να μείνουν αρκετοί παίκτες. Αν γινόταν αυτό και κάναμε και 2-3 μεταγραφές, θα μιλούσαμε αλλιώς. Αλλά δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, στο ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές φεύγουν, θέλουν συνεχώς να κερδίζουν περισσότερα. Δουλειά μας είναι να δουλέψουμε με τους παίκτες που θέλουν να μείνουν εδώ και να είναι μαζί μας. Φυσικά, η Μπεϊτάρ είναι μία ομάδα που θέλει να κάνει πάντα το καλύτερο, αλλά χρειάζεται ρεαλισμός».


Τελευταία νέα

Η νέα εποχή για τη FORZA είναι εδώ!

Εκτάκτως αυτή την εβδομάδα από τη Μ. Παρασκευή και στη συνέχεια κάθε Σάββατο (και όλη την εβδομάδα) οι αναγνώστες...

Στην ίδια κατηγορία