Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δεν σταματάει τη δουλειά ο Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ποδαρικό στο νέο έτος με προγραμματισμένη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ μετατοπίζοντας την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (03.01, 20:00) υπολογίζοντας εκ νέου στους Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Τάισον με μοναδικό καταγεγραμμένο στο ιατρικό δελτίο τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Άξιο αναφοράς πως το αγωνιστικό τμήμα είχε προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση για σήμερα (31.12) μοιράζοντας καλημέρες στο «φακό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δείχνοντας πως βρίσκεται κέφια κάνοντας… ρεβεγιόν στο γήπεδο.

Από πλευράς Δικεφάλου τέθηκε στο επίκεντρο η τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης με την επίσημη αναφορά να επισημαίνει πως «το πρόγραμμα της Κυριακής (31.12) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και δούλεψαν στην ανάπτυξη και το pressing. Στο φινάλε οι επιθετικοί εξασκήθηκαν στα τελειώματα, ενώ η γραμμή της άμυνας δούλεψαν στις τοποθετήσεις».

Αναφορικά με τους απόντες που προκύπτουν από το Copa Africa, Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα αναμένεται να αναχωρήσουν μετά το ματς κόντρα στους Κρητικούς προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους. Kάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου τίθεvται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι και τον αποκλεισμό τoυς από τη διοργάνωση, με το μόνο που απομένει να είναι η κλήση ή μη του Ράχμαν Μπάμπα στη Γκάνα.


Τελευταία νέα

Ντούγκλας: «Συγχαρητήρια σε όλους σας!»

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο μπορεί να μην αποτελεί πλέον μέλος του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος χαφ δεν θα ξεχάσει ποτέ...

Στην ίδια κατηγορία