Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ποδαρικό με προπόνηση για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα κατόπιν ανακοίνωσης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (03.01, 20:00), με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να… παραμένει στα πιτς κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του στην αποστολή αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή. «Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έριξε αυλαία για το 2023 με μία προπόνηση που ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής» ενόψει του ματς κόντρα στους Κρητικούς, βλέποντας τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να προπονείται κανονικά για δεύτερη διαδοχική μέρα κατόπιν της ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Βασική επισήμανση δε πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου υπολογίζει και στον Τάισον δεδομένου πως οι όποιες ενοχλήσεις τον έθεσαν εκτός επιλογών σε Τρίπολη και Καισαριανή ανήκουν στο παρελθόν, με τον ΠΑΟΚ να εκκινεί το 2024 υπολογίζοντας στις υπηρεσίες του πιο παραγωγικού παίκτη του σε επίπεδο ασίστ. Άξιο αναφοράς πως το αγωνιστικό τμήμα είχε προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση για σήμερα (31.12) μοιράζοντας καλημέρες στο «φακό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και δείχνοντας πως βρίσκεται κέφια κάνοντας… ρεβεγιόν στο γήπεδο.

Αναφορικά με το πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» αύριο (01.01) λέει… Πρωτοχρονιά στο γήπεδο δεδομένου πως «ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:45 στη Νέα Μεσημβρία» σύμφωνα με την ενημέρωση που έδωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.


Τελευταία νέα

Το… γούρι του Κυριάκου με το υπέροχο όνομα (pic)

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχουν σταματημό στον ΠΑΟΚ, με τον Κυριάκο Κυριάκο να αποκαλύπτει το...

Στην ίδια κατηγορία