Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Εν αναμονή για Μπάμπα

Δημοφιλή

Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Άλι Σαμάτα αναμένεται να αναχωρήσουν μετά την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (03.01) προκειμένου να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους για το Copa Africa. Kάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου τίθεvται εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου μέχρι και τον αποκλεισμό τoυς από τη διοργάνωση.

Αναφορικά με τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό βρέθηκε στις προεπιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού του, ωστόσο, το ενδεχόμενο παρουσίας του στο AFCON φάνταζε ιδιαιτέρως θολό δεδομένου πως τον χώριζαν διαφορές με τον Ζοσέ Πεσέιρο. Από τη στιγμή που κλήθηκε όμως από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα γίνεται αντιληπτό πως κάθε άλλο παρά απίθανο φαντάζει να απουσιάσει από την αφρικανική διοργάνωση. Όπως και ο Άλι Σαμάτα δεδομένου πως εξαρχής φάνταζε σίγουρο πως θα απουσιάσει προκειμένου να δηλώσει «παρών» στο Copa Africa εξασφαλίζοντας περαιτέρω άδεια ούτως ώστε να απουσιάσει από τη φιλική αναμέτρηση με τη Ζανζιβάρη.

Επί της ουσίας, το μοναδικό ερωτηματικό στην παρούσα φάση εντοπίζεται στη συμμετοχή του Ράχμαν Μπάμπα δεδομένου πως από πλευράς Γκάνας δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση και ως εκ τούτου οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αναμένουν να δρομολογηθούν εξελίξεις για να προβούν στις αντίστοιχες ενέργειες. Υπενθυμίζεται πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας εξέφρασε την επιθυμία του να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα και μένει να φανεί αν εν τέλει συμμετάσχει στη διοργάνωση.


Τελευταία νέα

Ψηφίζουν για την κατάργηση του VAR στην Premier League!

Μετά από πρόταση της Γουλβς, η Premier League ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την κατάργηση...

Στην ίδια κατηγορία