Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δεν σταματά κανείς τα «αετόπουλα»

Δημοφιλή

Με ένα άκρως εντυπωσιακό 8-0 συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League η Κ17 του ΠΑΟΚ, «σκορπίζοντας» την ΑΕΛ το πρωί του Σαββάτου (13/11) στο γήπεδο της Σουρωτής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ηλιόλουστο πρωινό Σαββάτου στη Σουρωτή για την Κ17, η οποία επικράτησε 8-0 της ΑΕΛ. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν αυτό στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό την επόμενη Κυριακή.

1Κατά πως δείχνει το σκορ, ο ΠΑΟΚ είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, συνεχίζοντας έτσι ένα σερί νικών, όντας φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 4′ ο Παπαγεωργίου άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, μετά την ασίστ του Γεωργιάδη και τρία λεπτά μετά ο Τζίμας πλάσαρε για το 2-0 μετά την ασίστ του Γκούμα. Στο 10′ ο Ιγνατίου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πολιτάκης έκανε το 3-0, ενώ στο 20′ ο Τζίμας με πλασέ πέτυχε το τέταρτο γκολ του ΠΑΟ,έπειτα από την ασίστ του Γκούμα.

Ο Λέκα με σουτ έξω από την περιοχή, στο 41′ έκανε το 5-0 και στο 52′ ο Πολιτάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ μετά από το κόρνερ του Ιγνατίου. Στο 64′ ήταν η σειρά του Δεληγιάννη να σκοράρει για το 7-0, στο 64′, μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Αλειφερόπουλου και τέλος στο 68′, ο Γεωργιάδης έβγαλε την ασίστ και ο Γκούμας διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κιάτος, Γεωργιάδης, Δεληγιάννης, Φίλων, Θεοδοσιάδης (58′ Ηλιάδης), Λέκα (58′ Δελιόπουλος), Ιγνατίου (58′ Αλειφερόπουλος), Παπαγεωργίου, Τζίμας (54′ Βαγιωνάς), Γκούμας, Πολιτάκης (58′ Σουπιάδης).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία