Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δεν ξεχνούν τον Καρυπίδη στη Χαρτς (pic)

Δημοφιλή

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Καρυπίδης, επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, καθώς είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Χαρτς στο παρελθόν για τρεις σεζόν. Ο team manager του Δικεφάλου είχε αρκετές συνομιλίες με ανθρώπους της σκωτσέζικης ομάδας. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας προχθές (23/8), ιθύνοντες της Χαρτς τον καλωσόρισαν στο γήπεδο και θυμήθηκαν τις επιτυχίες του Καρυπίδη με τη φανέλα του σκωτσέζικου συλλόγου.

Μάλιστα, μετά το τέλος του χθεσινού (24/8) αγώνα, άνθρωποι της Χαρτς θέλησαν να ευχαριστήσουν τον Χρήστο Καρυπίδη για την προσφορά του στην ομάδα και γι’ αυτό του χάρισαν μία φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό «5». Ο εν λόγω αριθμός ήταν από τους αγαπημένους του team maanger του ΠΑΟΚ στην ποδοσφαιρική του καριέρα και τον φόρεσε και στην Χαρτς την τρίτη και τελευταία του σεζόν στο Εδιμβούργο.

«Ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο στόχο της σεζόν. Καταπληκτική υποδοχή από τους παλιούς μου συνεργάτες 14 χρόνια μετά την αποχώρησή μου από την Χαρτς. Συναισθηματικές μέρες, προχωράμε!!», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Karipidis (@ckari5)


Τελευταία νέα

Οι αριθμοί των φορ του ΠΑΟΚ λένε την αλήθεια

Μπορεί να λένε πως οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα, ωστόσο κάποιοι δεν μπορούν να...

Στην ίδια κατηγορία