Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κουλιεράκης: «Μεγάλη νίκη για εμάς»

Δημοφιλή

Ένα ακόμη μεστό παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση με τα «ασπρόμαυρα». Σε ένα δυνατό παιχνίδι -από όλες τις απόψεις- ο Κουλιεράκης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο με την εμφάνισή του, φτάνοντας σε σημείο να αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους της Χαρτς στο Τάινκαστλ.

Μετά το τέλος του αγώνα και της μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ με 1-2, ο 19χρονος στόπερ έκανε δηλώσεις, μιλώντας για τη σπουδαία εμφάνιση της ομάδας, για τις αποδοκιμασίες, αλλά και την επερχόμενη ρεβάνς στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μεγάλη νίκη για εμάς, γιατί ανατρέψαμε το σκορ με έναν αντίπαλο που παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα προσαρμόστηκε και παλέψαμε όλοι μαζί. Είναι ένα ακόμη ματς που μας δυναμώνει και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Για το γεγονός ότι αποδοκιμάστηκε από το γήπεδο:

«Πρέπει κάθε ματς να το ζεις ξεχωριστά, για να μπορείς να κερδίζεις κάθε εμπορία. Για μένα ήταν πρωτόγνωρο να με αποδοκιμάζει το γήπεδο, αλλά συνέχισα και είμαι καλά».

Για τη ρεβάνς με τη Χαρτς:

«Δεν έχει κριθεί τίποτα. Θα παίξουμε στην Τούμπα μπροστά τους οπαδούς μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω πως θα κυριαρχήσουμε με τη μπάλα στα πόδια. Πρέπει να παλέψουμε το ίδιο. Ο αντίπαλος δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του και θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι. Πρέπει να παλέψουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε, αλλά πρώτα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής που είναι το ίδιο σημαντικό για εμάς».

Για το γεγονός ότι η ισοφάριση ήρθε άμεσα:

«Είναι πολύ σημαντικό που ισοφαρίσαμε αμέσως και δεν πρόλαβε να μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι θα βρίσκαμε γκολ, γιατί ήμασταν πολύ οργανωμένοι».

Για το αν επηρέασαν οι απουσίες:

«Φαίνεται ότι είμαστε ομάδα, παρά τις απουσίες. Τα παιδιά που μπήκαν κι αυτοί που ήταν στην αποστολή πάλεψαν για να κερδίσουμε σήμερα».

Για την ατμόσφαιρα του Τάινκαστλ:

«Ήταν ωραία ατμόσφαιρα σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα και γι’ αυτό νομίζω πως ήμασταν καλοί στον αγωνιστικό χώρο».


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία