Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Δεν ήταν ένας απλός καυγάς, υπήρχε μένος»

Δημοφιλή

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo» και στην εκπομπή «Full Επίθεση», μίλησε η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Β, Γιάννη Μανωλιούδη, ο οποίος το βράδυ το Σαββάτου (30/10) έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η Δικηγόρος του 19χρονου αμυντικού μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάσταση του νεαρού αλλά και για τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, και ο ίδιος ο πελάτης μου, ο κύριος Γιάννης Μανωλιούδης, που είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ . Οι προθέσεις και οι αιτίες δεν είναι ξεκάθαρες, αλλά σίγουρα δεν προκύπτει από πουθενά ότι έγινε για τα μάτια μιας κοπέλας. Δεν ήταν ένας απλός καυγάς, υπήρχε μένος. Ιδίως ο κύριος Μανωλιούδης φαίνεται ότι η κατάσταση απέχει από μια απλή. Πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω από τις αρχές. Από τις κάμερες του χώρου έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχει η σύμπραξη δύο ατόμων, που δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα. Προς το παρών δεν έχει εμπλακεί η αστυνομία, μόνο το λιμενικό».

Για το αν οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα: 

«Έχει αναβληθεί η υπόθεση για να συζητηθεί στο αυτόφωρο, στις 14 Νοεμβρίου».

Για την κατάσταση του νεαρού: 

«Το παιδί είναι σοκαρισμένο έχει υποστεί κακώσεις και κάταγμα στο ζυγωματικό. Έχει πάθει διάσειση  και είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε και εμείς πολύ μαζί του. Αυτό που μας είπε είναι ότι δέχθηκε επίθεση χωρίς να προηγηθεί κάτι. Άρχισαν αρχικά να χτυπούν κάποιον από την παρέα του και στη συνέχεια χτύπησαν άσχημα και τον ίδιο».

Για το αν πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις:

«Η λογική και η ηθική επιβάλλει να υπάρχουν συλλήψεις και των υπόλοιπών δυο. Έχουμε εμπιστοσύνη στις αρχές και τη δικαιοσύνη να κάνουν το έργο τους. Και εμείς θα πιέσουμε με όλες μας της δυνάμεις να ταυτοποιηθούν οι υπόλοιποι δύο και να προχωρήσει η υπόθεση».


Τελευταία νέα

Τα άκουσε από τους ΠΑΟΚτσήδες ο Μελισσανίδης! (video)

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα για τον τελικό των τελικών. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19/5 πηγαίνει στο Χαριλάου για να...

Στην ίδια κατηγορία