Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δεν γίνεται να παίξει χωρίς χαφ και φορ!

Δημοφιλή

Αρχικά ο ΠΑΟΚ (όλοι μαζί οι υπεύθυνοι) αποφάσισαν ότι έπρεπε να ενισχύσουν την ομάδα σε τέσσερις θέσεις. Στον φορ, στους μεσοεπιθετικούς, στους μεσοαμυντικούς και στα μπακ. Εκεί υπήρχαν τα σοβαρά κενά, αριθμητικά και κυρίως ποιοτικά. Αποφάσισαν επίσης ότι έπρεπε να αρχίσουν με τους πιο ποιοτικούς και να τελειώσουν με κάποιες ακόμη προσθήκες για συμπλήρωμα στο ρόστερ.

Όπως και να το κάνουμε, πλάγιους μπακ έχει ο ΠΑΟΚ. Και στα αριστερά. Θέλει να αναβαθμιστεί ποιοτικά στη θέση και αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα έχει και μεσοεπιθετικούς. Τέσσερις, με την αμφιβολία του Νάρεϊ… γερός να είναι. Καταλήγουμε ότι μπακ και μεσοεπιθετικούς να παίξει τον Ιούλιο, έχει.

«Φορ έχει»; Όχι, είναι η απάντηση και μιλάμε για τον βασικό πάνω στον οποίο θα χτιστεί η ομάδα.

Επιπροσθέτως ο ΠΑΟΚ υστερεί και στα χαφ του άξονα, στα οκτάρια όπου μάλλον πάει για δύο, χωρίς να υπολογίζουμε την απουσία του Ντόουγκλας στο πρώτο ματς.

Γι΄ αυτό λοιπόν οι μεταγραφές στον φορ και στον αμυντικό χαφ επείγουν πολύ περισσότερο. Γιατί ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτούς μάλλον δεν μπορεί και δεν πρέπει να παίξει…


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία