Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δεν έφθανε ένα ημίχρονο…

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί σε εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς απείλησε στο 13΄ με τον Αϊτόρ, ο οποίος με διαγώνιο σουτ προσπάθησε να νικήσει τον Κοτάρσκι, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά, παραχωρώντας κόρνερ.

Πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 1-0. Οι παίκτες του Δικεφάλου συνδυάστηκαν από τα αριστερά, ο Αουγκούστο άγγιξε την μπάλα όσο χρειάζονταν για να φθάσει στα πόδια του Ολιβέιρα κι ο Πορτογάλος φορ νίκησε από κοντά τον Μπρινιόλι.

Οχτώ λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Παναθηναϊκός έφθασε στην ισοφάριση. Ο Αϊτόρ έφυγε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας κι αφού απέφυγε τον Κοτάρσκι, πλάσαρε στην κενή εστία. Σαν να μην έφθανε αυτό για τον ΠΑΟΚ, στο 57΄ ο Ολιβέιρα αποχώρησε με ενοχλήσεις, με τον Μπίσεσβαρ να αναλαμβάνει ρόλο ως «ψευτοεννιάρι».

Στο 64΄ ο Αουγκούστο βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά σούταρε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπρινιόλι. Στο 73΄ ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά με 2-1 με το πέναλτι του Αϊτόρ. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε-αφού ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR-μετά την κακή έξοδο του Κοτάρσκι πάνω στον Σπόραρ. Στις καθυστερήσεις υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντέλια, η φάση ελέγχθηκε στο VAR κι η απόφαση άλλαξε…

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης (86΄ Κωνσταντέλιας), Ινγκασον, Νέσμπεργκ, Βιεϊρίνια (76΄ Τσαούσης), Κούρτιτς (86΄ Γκορντεζιάνι), Ντάντας (76΄ Καντουρί), Αουγκούστο, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (57΄ Μπίσεσβαρ).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Σποράρ (85΄ Ιωαννίδης), Μπερνάρ (90΄ Γκάνεα), Σάντσεζ, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ (90’+5΄ Σάρλια), Μάγκνουσον.

 


Τελευταία νέα

Φωτιά στο Μάτι: Ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της Πυροσβεστικής

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο επέβαλλε -για την προ έξι χρόνων φονική φωτιά στο Μάτι-ποινές φυλάκισης για τέσσερα πρώην στελέχη της...

Στην ίδια κατηγορία