Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δεν δικαιώνει τον Σάγκι ο Κουτσιαύτης για το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Δημοφιλή

«Λάβρος» για τη διαιτησία στο ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός ήταν ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στην κριτική του για το μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στην πτώση του Μπακασέτα, χαρακτηρίζοντας μέτρια την εμφάνιση του ΔανοΙρανού Σάγκι.

Αρχικά σημείωσε ότι σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Κουλιεράκη, ενώ για το πέναλτι που πήρε ο Παναθηναϊκός ανέφερε:

«Αρχικά ο διαιτητής δεν δίνει παράβαση, και μετά από ανασκόπηση δίνει το πέναλτι. Θα πρέπει να πούμε πως είναι μια λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, δεν υπάρχει παράβαση. Η επαφή είναι ελάχιστη και δεν στοιχειοθετεί παράβαση. Δεν είναι αυτή η επαφή που ρίχνει τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Θα έπρεπε να δοθεί θέατρο, γιατί εκμεταλλεύεται την επαφή για να κερδίσει το πέναλτι. Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι αυτές οι φάσεις δεν θα έπρεπε να δείχνονται σε αργή κίνηση, γιατί δίνεται λανθασμένη εντύπωση, αλλά σε κανονική ταχύτητα. Επαφές τέτοιες συμβαίνουν πολλές μέσα σε ένα παιχνίδι».

Παράλληλα, τονίζει πως έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα σε δύο περιπτώσεις ο Γέβνταϊ, για τα μαρκαρίσματα σε Κωνσταντέλια και Τζίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μυθικό video: Ο πιωμένος Κάραγκερ παίρνει συνέντευξη από τον Σάντσο

Ο Τζέιμι Κάραγκερ βρέθηκε στο Βέσταφαλεν από τη θέση του δημοσιογράφου, ωστόσο έγινε «ένα» με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ,...

Στην ίδια κατηγορία