Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του 0-4 του ΠΑΟΚ στις Σέρρες, ολοκλήρωσε ο Πανσερραϊκός, που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με απουσίες. Εκτός παραμένουν οι διεθνείς Ουεντραόγκο και Μασαρίποφ, ο τραυματίας Χατζηστραβός, ο Διαμαντής που ένιωσε ενοχλήσεις κι ο Θυμιάνης για λόγους ξεκούρασης.

Αναλυτικά η ΠΑΕ Πανσερραϊκός αναφέρει:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τρίτης, οι κόκκινοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Για την 2η αγωνιστική της φάσης των “8”, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΟΚ (Τετάρτη 31/01, 21:00) και κλείνει τον Ιανουάριο με τον όγδοο συνολικά αγώνα του!

Όπως και στον πρώτο αγώνα, ο προπονητής μας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές του. Ο Πάμπλο Γκαρσία πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ντάνκερλουι, Μορέϊρα, Οικονόμου, Στάϊκος, Σοφιανός, Μούργος, Τομάς, Ουάρντα, Γούλερι, Χεφτέ, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Γκοτζαμανίδης, Δεληγιαννίδης, Άλεξιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι διεθνείς Μασαρίποφ και Ουεντραόγκο, ο τραυματίας Χατζηστραβός που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε 15 ημέρες, ο Διαμαντής που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Βόλο, ο Θυμιάνης για λόγους ξεκούρασης και οι Αυλωνίτης, Ανάκογλου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταία στιγμή του Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου παίζει τον τελικό των τελικών στο Χαριλάου κόντρα στον Άρη. Ο Δικέφαλος θέλει...

Στην ίδια κατηγορία