Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ακόμη ένα milestone για τον Ράζβαν Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να πιάνει ακόμα έναν αριθμό- ορόσημο στον πάγκο του Δικεφάλου, αφού έφτασε τις 100 νίκες στο πρωτάθλημα! Αυτές τις πέτυχε σε 151 παιχνίδια, και πλέον θέλει μόνο τέσσερα παιχνίδια για να αφήσει πίσω τον Άγγελο Αναστασιάδη, που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 154!

Το σχετικό αφιέρωμα της Super League αναφέρει:

«Τις 100 νίκες στη Super League με τον ΠΑΟΚ έφτασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου στους 151 αγώνες του στον πάγκο της ομάδας έχει ακόμη 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ πλέον χρειάζεται μόλις πέντε αγώνες για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των προπονητών του ΠΑΟΚ στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

Εκεί βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του 154 αναμετρήσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ με 95 νίκες, 25 ισοπαλίες και 33 ήττες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ με λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά, ενώ η πρώτη του νίκη ήταν στις 27 Αυγούστου 2017 στο ΠΑΟΚ – Κέρκυρα 3-1».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία