Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Conference: Ο (πιθανός) αποκλεισμός της Γιουβέντους επηρεάζει τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα χρόνια, η οποία θα ξεκινήσει με τις «μάχες» με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League. Οι «ασπρόμαυροι» θα κληθούν να μην κάνουν το ίδιο λάθος με την περασμένη σεζόν, με μοναδικό τους στόχο αρχικά την πρόκριση επί των Ισραηλινών, στον δρόμο για την επιστροφή στους ευρωπαϊκούς ομίλους.

Το εγχείρημα δεν θεωρείται εύκολο ή απλό, ακόμα κι αν ο Δικέφαλος θα βρίσκεται σε θέση ισχυρού σε κάθε κλήρωση των προκριματικών, λόγω του συντελεστή των 25.000 βαθμών στην ειδική βαθμολογία της UEFA. Νωρίτερα την Κυριακή προέκυψε η πληροφορία πως η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία θα αποβάλλει τη Γιουβέντους από τις διοργανώσεις της, με το εισιτήριο της για τα Play Off του Conference League να πηγαίνει στη Φιορεντίνα!

Αν αυτό επιβεβαιωθεί, θα επηρεάσει το ευρωπαϊκό «μονοπάτι» του ΠΑΟΚ, εφόσον ο Δικέφαλος καταφέρει να φτάσει μέχρι τα Play Off της τρίτης διοργάνωσης. Αυτό θα φέρει ανακατατάξεις στις λίστες των ισχυρών και των ανίσχυρων στον συγκεκριμένο γύρο της διοργάνωσης, αφού η «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου αποτελεί την ομάδα με τον υψηλότερο συντελεστή σε αυτά τα γκρουπ, συγκεντρώνοντας 101.000 πόντους!

Την ίδια ώρα η… επιλαχούσα Φιορεντίνα έχει μόλις 20.000 πόντους, κάτι που θα την κατατάξει στο γκρουπ των ανίσχυρων και θα την κάνει πιθανή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, αν αυτός καταφέρει να φτάσει μέχρι τα Play Off. Παράλληλα, η Άστον Βίλα των 21.914 πόντων θα ανέβει στο γκρουπ των ισχυρών και δεν θα λογίζεται ως πιθανός αντίπαλος των «ασπρόμαυρων».

Βέβαια, η πορεία των προκριματικών μπορεί να φέρει κι άλλες ανακατατάξεις, αφού τόσο η Φιορεντίνα (αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες), όσο και η Μπόντο- Γκλιμντ θα θέλουν δύο αποκλεισμούς ομάδων με μεγαλύτερο συντελεστή από τον δικό τους, για να αναρριχηθούν κι αυτές στο pot των ισχυρών, ενώ τα δεδομένα ενδέχεται να μεταβληθούν κι από τις ομάδες που θα «κατέβουν» από τα προκριματικά του Conference League.


Τελευταία νέα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ολοένα σφίγγει ο κλοιός-νέοι διάλογοι στη δημοσιότητα

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στο Ρέντη και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη. Όπως...

Στην ίδια κατηγορία