Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ίνγκασον: «Πιστεύω θα τα καταφέρω με την Μίντιλαντ»

Δημοφιλή

Την πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίντιλαντ παραχώρησε ο Ίνγκι Ίνγκασον, μετά τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα της Δανίας. Ο Ισλανδός στόπερ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του στο Champions League, αφού έχει κατακτήσει τίτλους, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα αυτόν τον στόχο.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Όπως έχω πει αρκετές φορές, έχω ζήσει πολλά πράγματα στην καριέρα μου, έχω κατακτήσει πρωταθλήματα, Κύπελλα, αλλά ακόμα δεν έχω βιώσει να παίξω στους ομίλους του Champions League. Είναι το όνειρο κάθε νεαρού παίκτη, είναι η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση και για μένα είναι κάτι που το ονειρεύομαι από μικρή ηλικία, οπότε αυτός είναι ένας στόχος για μένα τώρα εδώ στην Μίντιλαντ.

Πιστεύω ότι είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, δεδομένης της φιλοδοξίας του συλλόγου και της πορείας του, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά και υπομονή. Πιστεύω όμως ότι μια μέρα θα παίξω στο Champions League και ότι θα είναι με τη φανέλα της Μίντιλαντ. Όσο το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω με την Μίντιλαντ».


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία