Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Χωρίς τρεις στις Σέρρες ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Χωρίς τον Αντρέ Βιεϊρίνια που έχει ενοχλήσεις στον δεξί γλουτιαίο και τον Λευτέρη Λύρατζη που δίνεται δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης θα ταξιδέψει στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό ο ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής επίσης και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι για λόγους ξεκούρασης, καθώς ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην ανάπτυξη, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή.Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα  Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα , Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ντεσπόντοφ: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τις δύο νίκες»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ μίλησε στην κάμερα της Nova για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι»...

Στην ίδια κατηγορία