Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χατζηθεοδώρου: «Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά»

Δημοφιλή

Το πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει σήμερα (23/11) επί του  Απόλλωνα Σμύρνης με 11-10, στο πλαίσιο της 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, πραγματοποιήσε δηλώσεις αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εικόνα της ομάδας του αλλά και στην καλή ψυχολογία που επικρατεί σε αυτήν.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, στο οποίο έγιναν συνολικά τέσσερις ανατροπές, είχε φοβερό θέαμα, δυνατές και ωραίες μάχες μεταξύ των παικτών, επίσης θεωρώ πως και οι δύο προπονητές είχαμε πολύ καλή τακτική προσέγγιση.

Πιστεύω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά, σε μερικά σημεία είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, εκμεταλλευτήκαμε όλες τις επιθετικές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά, αυτά παίζουν, αυτά κερδίσουν και σε αυτά αξίζουν τα συγχαρητήρια.

Μπορώ να βρω μόνο ένα αρνητικό από την σημερινή αναμέτρηση, το γεγονός πως μετά το 11-8 και στα τελευταία δυόμισι λεπτά, παίξαμε παθητικά ίσα ίσα για να κρατήσουμε το σκορ. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, ειδικά κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Απόλλων δεν προσπαθείς να κρατήσεις το σκορ γιατί θα σε τιμωρήσει, ευτυχώς για εμάς αυτό δεν έγινε.

Αυτός ο αγώνας ήταν ένα «μάθημα» για τους επόμενους. Έχουμε καλή ψυχολογία και έχουμε μπροστά μας δέκα μέρες για να προετοιμαστούμε για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Γλυφάδα.

Θα είναι ένα δύσκολο ματς, καθώς όποιος κερδίσει θα πάρει ουσιαστικά το εισιτήριο εισόδου για τα Play off».

 

 


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία