Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρείς υποψήφιοι για ένα βραβείο

Δημοφιλή

Το 3 στα 3 πραγματοποιήσε ο ΠΑΟΚ τον Νοέμβριο, ο οποίος βρήκε τον καλό του εαυτό παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρό, με αποτέλεσμα να κάνει το απόλυτο πριν την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλεί τον κόσμο της να ψηφίσει τον MVP για τον μήνα του Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα το συγκεκριμένο βραβείο θα διεκδικήσουν οι Ράφα Σοάρες, Γιάννης Κωνσταντέλιας και Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

3/3 τον Νοέμβριο για τον Δικέφαλο, που βρήκε τον καλό του εαυτό, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πήρε το απόλυτο σε βαθμούς, πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ποιος ήταν όμως ο κορυφαίος παίκτης αυτό το διάστημα; Την απάντηση θα την δώσετε εσείς μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Πρώτος υποψήφιος ο Ράφα Σοάρες . Ο Πορτογάλος μετά από έναν τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν επανήλθε και μάλιστα με πειστικό τρόπο. Ήταν εξαιρετικός στα παιχνίδια του Νοεμβρίου και μέτρησε δύο ασίστ, ενώ ήταν άψογος και στα ανασταλτικά του καθήκοντα.
Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Νέλσον Ολιβέιρα . O Πορτογάλος φορ του Δικεφάλου ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του και στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας ήταν κομβικός. Δύο γκολ, ένα κόντρα στον Ιωνικό κι ένα κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, ένα κερδισμένο πέναλτι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κι αμέτρητες μονομαχίες εντός κι εκτός του πεδίου δράσης του.
Τέλος στη μάχη ρίχνεται κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός εξτρέμ περίμενε τις ευκαιρίες του, δούλευε σκληρά από το ξεκίνημα τησεζόν κι όταν ήταν έτοιμος ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον έριξε στη μάχη και δικαιώθηκε. Ο Mr.Breeze έδωσε ένα one man show στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, καθώς ήταν μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας, κέρδισε πέναλτι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και ταλαιπώρησε κάθε αντίπαλη άμυνα, όντας άψογος τακτικά.

Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Νοεμβρίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ΕΔΩ


Τελευταία νέα

Μεγάλη μαγκιά αυτό που κάνει ο Χατζόπουλος

Μία χρονιά μπορεί να σου στραβώσει αλλά αυτό που συμβαίνει με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ είναι να σε τρελαίνει. Και...

Στην ίδια κατηγορία