Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ γυναικών: Ντέρμπι σήμερα με τη Νέα Ιωνία

Δημοφιλή

Λίγες ημέρες μετά τον τελικό κυπέλλου, ΠΑΟΚ και ΟΦΝ Ιωνίας αναμετρώνται ξανά σήμερα, αυτή τη φόρα στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα στις 18.00 για το πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες έχουν παίξει τρία παιχνίδια έως τώρα σε Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα και Τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 2-1 στις νίκες, έχοντας κερδίσει στις ουδέτερες έδρες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δικέφαλος θέλει μία νίκη γοήτρου, κόντρα σ’ έναν αντίπαλο τον οποίο αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλές φορές ακόμα τη φετινή σεζόν.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

«Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε λιγότερο από δέκα μέρες, κόντρα στη Νέα Ιωνία, μετά τον τελικό κυπέλλου. Σίγουρα ένα παιχνίδι διαφορετικής βαρύτητας σε σχέση μ’ έναν τελικό» τόνισε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Πελεκίδης.

Κι ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά, στο μεταξύ μας παιχνίδι ζητούμενο για εμάς είναι η νίκη. Έχουμε αναλύσει κάποια επιμέρους κομμάτια, όσον αφορά την τακτική, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που θέλουμε. Με την στήριξη του κόσμου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε να πάρουμε τη νίκη!»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χάθηκε η πρώτη μάχη, η σειρά συνεχίζεται

Για τον πρώτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ ανδρών, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Καματερού από την ΑΕΚ...

Στην ίδια κατηγορία