Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Χάνει» Λουτσέσκου για το ντέρμπι με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Δίχως τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του αναμένεται να υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στην Τούμπα, στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Η αποβολή του Ρουμάνου τεχνικού από τον διαιτητή στο ματς με τον Άρη, με υπόδειξη του Βασίλη Φωτιά, φέρνει στο φως τη σχετική διάταξη και το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα που αναφέρει:

«Μία αποβολή, ποδοσφαιριστή ή αξιωματούχου αγώνα (υπό την προϋπόθεση ότι αναφέρεται στο Φ.Α.), αυτόματα, σε κάθε περίπτωση ακόμα και πριν την έκδοση της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου, επιφέρει τον αποκλεισμό από τον επόμενο αγώνα, ακόμη και εάν επιβλήθηκε σε έναν αγώνα ο οποίος εν συνεχεία διεκόπη ή ακυρώθηκε».

Να σημειωθεί πάντως πως μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για την ένταση που δημιουργήθηκε και για το αν ο ίδιος πέταξε πίσω αντικείμενο που δέχθηκε: «Δεν το έκανα ποτέ. Δεχθήκαμε πολλά πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια με νερό. Είμαι πολύ ισορροπημένος άνθρωπος και πάντα λέω την αλήθεια. Έκανα μία κίνηση αλλά δε πέταξα ποτέ στην κερκίδα των φιλάθλων του Άρη».


Τελευταία νέα

Στο… φόντο ξανά ο Παναθηναϊκός

Για την 24η αγωνιστική της Women’s Football League, ο ΠΑΟΚ Morris ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο...

Στην ίδια κατηγορία