Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Χαμός και πολύ ξύλο στην Κοπακαμπάνα! (videos)

Δημοφιλή

Χάος και άγρια επεισόδια στο Ρίο Ντε Τζανέιρο πριν τον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορς και την Φλουμινένσε. Η φημισμένη παραλία Κοπακαμπάνα έγινε πεδίο μαχών ανάμεσα στους οπαδούς της Μπόκα και της Φλουμινένσε με τις… μάχες να γίνονται ακόμη και μέσα στην θάλασσα!

Ο τελικός του Copa Libertadores θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (22:00), ωστόσο τα επεισόδια ξεκίνησαν από πολύ νωρίς, αφού ήδη οι οπαδοί της Μπόκα έχουν βρεθεί κατά χιλιάδες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Οι οπαδοί της Φλουμινένσε εκμεταλλεύτηκαν τα ελλιπή μέτρα της βραζιλιάνικης αστυνομίας και επιτέθηκαν στους φίλους της Μπόκα στην διάσημη παραλία Κοπακαμπάνα.

Περίπου 20.000 οπαδοί της Μπόκα βρίσκονται στο Ρίο και οι οπαδοί της Φλουμινένσε τους περίμεναν με άγριες διαθέσεις. Οι αστυνομικές δυνάμεις της Βραζιλία προχώρησαν στη σύλληψη δύο Αργεντινών και ενός Βραζιλιάνου, ενώ έχουν καταγραφεί και τραυματισμοί, όχι όμως κάτι σοβαρό.

H CONMEBOL με ανακοίνωσή της καταδίκασε τα επεισόδια και φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποφασίσει την κανονική διεξαγωγή του τελικού, αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Η Μπόκα Τζούνιορς έστειλε επιστολή στην συνομοσπονδία, με την οποία διαμαρτύρεται για ελλιπή μέτρα ασφαλείας για τους εκδρομείς οπαδούς της. Η Φλουμινένσε διεκδικεί τον πρώτο της τίτλο στον θεσμό, έχοντας έναν χαμένο τελικό το 2008, ενώ η Μπόκα θέλει να φτάσει για έβδομη φορά στην κορυφή.

Δείτε παρακάτω τα απίστευτα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diario Olé (@diario.ole)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diario Olé (@diario.ole)


Τελευταία νέα

Το τελευταίο γεύμα της ομάδας μπάσκετ! (pics)

Ήταν μία δύσκολη χρονιά, η οποία όμως ολοκληρώθηκε με όμορφο τρόπο. Σε ένα γεμάτο γήπεδο, με την ομάδα να...

Στην ίδια κατηγορία