Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αθήνα, Ζυρίχη, Μάλαγα, Ρόδος!

Δημοφιλή

Μία μικρή… Οδύσσεια περιλαμβάνει η νέα εβδομάδα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ! Έχουμε και λέμε:

Το πρωί της Τρίτης θα «πετάξει» από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα και από εκεί για Μάλαγα, με ενδιάμεσο σταθμό τη Ζυρίχη. Η αποστολή θα φτάσει στον τελικό προορισμό της το μεσημέρι της Τρίτης και το απόγευμα θα προπονηθεί στο γήπεδο της Ουνικάχα, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 21:30 ώρα Ελλάδας!

Σε ό,τι αφορά το ταξίδι της επιστροφής, οι «ασπρόμαυροι» θα αφήσουν τη Μάλαγα το μεσημέρι της Πέμπτης με προορισμό την Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσουν, με ενδιάμεσο σταθμό εκ νέου τη Ζυρίχη. Το μεσημέρι της Παρασκευής δε, ο ΠΑΟΚ θα «πετάξει» για τη Ρόδο για το σαββατιάτικο ματς με τον Κολοσσό, με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη να τοποθετείται τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, μέσω Αθηνών!

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙ ΟΙ… ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ!

To παιχνίδι της Τετάρτης μεταξύ ΠΑΟΚ και Μάλαγα, θα είναι το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων. Ωστόσο, υπάρχουν εννέα παίκτες που έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες, με… πρώτο και καλύτερο τον Κώστα Βασιλειάδη, με τρεις θητείες στον Δικέφαλο και δύο στους Ισπανούς.

Οι υπόλοιποι; Ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Ιβάν Γργκατ, ο Στάνισλαβ Μακσάντσεβ, ο Φρεντερικ Βάις και οι Αμερικανοί Βίκτορ Αλεξάντερ, Άντι Πάνκο, Μαρκ Πέιν και Τζέιρ Αρ Μπρέμερ.

 


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία