Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Μπότο κι ο Μουργκ, που δεν… αγχώνεται

Δημοφιλή

Ο Ζοσέ Μπότο τσεκάρει αρκετά την αγορά της Ιταλίας το τελευταίο χρονικό διάστημα και πιο συγκεκριμένα, την ατζέντα συγκεκριμένου μανατζερικού γραφείου από τη γειτονική χώρα, που έχει ποδοσφαιριστές για όλα τα βαλάντια. Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσει την προετοιμασία για τον Ιανουάριο.

ΔΕΝ «ΚΑΙΓΕΤΑΙ» Ο ΜΟΥΡΓΚ

Ο Τόμας Μουργκ μπορεί να προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλά είναι σαφές πως δεν υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Αυστριακός πάντως δεν αγχώνεται ιδιαίτερα για το μέλλον του. Μάλιστα, δεν μοιάζει να καίγεται ιδιαίτερα να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Οι μάνατζερ του ψάχνονται σε MLS και κεντρική Ευρώπη για ένα καλό συμβόλαιο, αφού αυτό έχει ζητήσει ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΒΙΤΑΟ

Τον περασμένο Μάρτιο ο Ζοζέ Μπότο προσπάθησε να κλείσει-ως δανεικό-από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ τον Βιτάο, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να κρατήσουν τον 22χρονο κεντρικό αμυντικό και μετά τη λήξη της φετινής σεζόν, οι Ουκρανοί, ωστόσο, δεν συζητούν την οριστική παραχώρησή του για λιγότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΕ ΦΑΜΑΛΙΚΑΟ

O Ενέα Μιχάι έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Φαμαλικάο (οχτώ συμμετοχές μέχρι τώρα), με την οποία συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι για συνεργασία τριών χρόνων. Πάντως, η ομάδα του 24χρονου διεθνή Αλβανού κεντρικού αμυντικού δεν τα πάει καλά, αφού βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με μόλις δέκα βαθμούς μετά από τις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος.


Τελευταία νέα

Το «ασπρόμαυρο» παρελθόν του Γκρίνφιλντ

Όπως ενηρωθήκατε νωρίτερα, ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ θα είναι ο διαιτητής του κρίσιμου ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα σε...

Στην ίδια κατηγορία