Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ασίστ ο Τάισον; Αήττητος ο ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Τάισον Φρέντα και Μπράντον Τόμας συνιστούν εκ των πρωταγωνιστών για τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεδομένου πως φέρουν συμμετοχή σε τρία από τα συνολικά εννιά τέρματα που έχουν σημειώσει οι ασπρόμαυροι και ως εκ τούτου ξεχωρίζουν στις απαιτητικές αποστολές. Ενδεικτικό πως ο Ισπανός στράικερ έχει σκοράρει τρία τέρματα κόντρα στους συνδιεκδικητές του τίτλου, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου χωρίς περιορίζεται κατ΄αποκλειστικότητα στο «κουτί» αλλά με κινήσεις του απλώνει χέρι βοηθείας στους συμπαίκτες του με γνώμονα τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων.

Απεναντίας, ο Τάισον Φρέντα διάγει μία περίοδο δεύτερης νεότητας, την οποία αναντίλεκτα απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ κάτι που επέφερε και επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Βραζιλιάνος ακραίος «τρέχει» εξαιρετική σεζόν και η 22η αγωνιστική τον βρήκε ως πρώτο πασέρ της κατηγορίας με δέκα ασίστ. Στα αξιοσημείωτα δε αναφορικά με τον πολύπειρο εξτρέμ του ΠΑΟΚ πως κάθε φορά που έχει συμμετοχή σε γκολ, μοιράζοντας ασίστ σε συμπαίκτες του, το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου αρνείται να χάσει!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα δύο τελευταία εντός έδρας ντέρμπι με ΑΕΚ (σ.σ τελευταίο δείγμα γραφής του) και Παναθηναϊκό, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδωσε τρεις ασιστ, με τους «ασπρόμαυρους» να σκοράρουν ο ΠΑΟΚ ισάριθμα γκολ, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς. Δείτε αναλυτικότερα τις αναμετρήσεις στις οποίες ο Τάισον τροφοδότησε τους συμπαίκτες του, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει αήττητος:

21/09/23 Ελσίνκι – ΠΑΟΚ 2–3

27/09/23 ΠΑΟΚ – Βόλος 3-0

01/10/23 Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2

25/11/2023 ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός

04/12/2023 ΠΑΟΚ-Λαμία

14/12/2023 ΠΑΟΚ-Ελσίνκι

21/01/2024 Βόλος-ΠΑΟΚ

28/01/24 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1

11/02/24 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο… τρυφερός πατέρας Μιρτσέα

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους και πλέον ακολουθεί συνεχώς τον ΠΑΟΚ θέλοντας να περάσει χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία