Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Αρκετά απαιτητικό το πρόγραμμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Δημοφιλή

Η κληρωτίδα του UEFA Conference League έφερε στο δρόμο του ΠΑΟΚ τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Αναμφίβολα, η κροατική ομάδα αποτελεί έναν απαιτητικό αντίπαλο για τον Δικέφαλο, ο οποίος θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στην Κροατία, μετά την συνάντησή του με την Χάιντουκ Σπλιτ το περασμένο καλοκαίρι.

Η ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς αποτελεί μία από τις σταθερές και ιστορικές δυνάμεις του κροατικού ποδόσφαιρου, με τη Ντιναμό, μάλιστα, να κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων τίτλων πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μείνει πίσω στην διεκδίκηση του κροατικού πρωταθλήματος, απέχοντας έξι βαθμούς από την πρωτοπόρο Ριέκα, έχοντας, βέβαια, κι ένα ματς λιγότερο.

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μπει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα έχει το απόγευμα της Κυριακής (25/2) η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία υποδέχεται στο Στάδιο Μαξιμίρ την Ριέκα. Σε περίπτωση που επικρατήσει θα πλησιάσει στους τρεις βαθμούς την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα διεκδικήσει τον τίτλο στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό απαιτητικό παιχνίδι της Ντιναμό μέχρι τη συνάντησή της με τον ΠΑΟΚ στις 7 Μαρτίου. Οι υποχρεώσεις της κροατικής ομάδας θα είναι διπλές και την επόμενη εβδομάδα, διότι το σύνολο του Γιακίροβιτς θα αντιμετωπίσει την Γκόριτσα (28/2) σε νοκ άουτ αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Κροατίας. Στη συνέχεια ακολουθεί ο, επίσης, απαιτητικός αγώνας με την τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα Όσιγιεκ (3/3), λίγες ημέρες πριν την πρώτη «μάχη» απέναντι στον Δικέφαλο για τους «16» του UEFA Conference League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κούγιας: “Ας το πάρει ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ παίζει… φιλικά”

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΑΕΚ, μετά το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στον...

Στην ίδια κατηγορία