Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Σαν σήμερα η ιστορική πρόκριση επί της Μίντιλαντ! (video)

Δημοφιλή

Σαν σήμερα το 2022 ο ΠΑΟΚ φιλοξενούσε την Μίντιλαντ στην Τούμπα, για την φάση των «32» του UEFA Europa Conference League.

Στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού ο Δικέφαλος είχε ηττηθεί στην Δανία με 1-0 και καλούνταν να κάνει την ανατροπή στο γήπεδο του, για να προχωρήσει στην διοργάνωση.

Σε έναν αγώνα θρίλερ, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (5-3), καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε στην κανονική διάρκεια 2-1.

Στο 20ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που πλάσαρε σε κενή εστία μετά την πάσα του πεσμένου Τσόλακ.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι «ασπρόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος, εξαπέλυσε μια φωτοβολίδα εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και δίνοντας σκορ πρόκρισης στην ομάδα του.

Δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Χεγκ μείωσε σε 2-1 για την Μίντιλαντ και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να βρεί κάποιο τέρμα και έτσι ο αγώνας έμελλε να κριθεί στην διαδικασία των πέναλτι.

Στη «ρώσικη ρουλέτα», ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είπε «όχι» στην εκτέλεση του Μάιερ, με τους Τσόλακ, Σίντκλει, Σβαμπ, Μιτρίτσα και Κούρτιτς να μην αστοχούν από την άσπρη βούλα και τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια ιστορική πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (71΄ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (90’ Σοάρες), Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς (104’ Σβαμπ), Αουγκούστο (74’ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (71’ Μιτρίτσα), Τσόλακ.

Μίντιλαντ (Μπο Χένρικσεν): Όλαφσον, Τίχοσεν, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο (46’ Χεγκ) , Γ. Άντερσον, Ίσακσεν (99’ Τσαρλς), Ονιεντίκα, Εβάντερ, Παουλίνιο (46’ Ντιρ), Σίστο (46’ Μέγερ), Μπρουμάδο (73’ Λιντ)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Ασπρόμαυρο» throwback στα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super...

Στην ίδια κατηγορία