Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αργύρης Δαρέλας: Η διαδρομή του από το Μαΐστρο Εβρου μέχρι τον ΠΑΟΚ Β΄ και την ελπίδων

Δημοφιλή

Ο Αργύρης Δαρέλας ήταν από τους παίκτες, που ξεχώρισαν στον ΠΑΟΚ Β΄ στη διάρκεια του α΄ γύρου της Σούπερ Λιγκ 2, όχι μόνο γιατί πρώτευσε σε λεπτά συμμετοχής, αλλά και με τη συνολική του παρουσία.

O 20χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός είχε δώσει από πέρσι το στίγμα του στον ΠΑΟΚ Β΄, όταν σε 22 συμμετοχές (δεκαεφτά στην αρχική ενδεκάδα) κατέγραψε έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Φέτος, σε δώδεκα παρουσίες στην ενδεκάδα (όλες ως βασικός) μετράει τρία γκολ και δύο ασίστ.

Γεννημένος στις 16 Οκτωβρίου 2003 στην Αλεξανδρούπολη, άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική Πράσινη Ακαδημία, συνεχίζοντας στον Αθλητικό Ομιλο Μαΐστρου. Σε ηλικία δεκατριών χρόνων μεταπήδησε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, επιστρέφοντας μετά από δύο χρόνια στον ΑΟ Μαΐστρου. Στα δεκαπέντε του βρέθηκε στην Αθήνα, όπου δοκιμάστηκε στον Παναθηναϊκό. Μέχρι που ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2019, συμμετείχε στην προετοιμασία της Κ-17 του ΠΑΟΚ, πείθοντας τους ανθρώπους του Δικεφάλου για τις ικανότητές του.

Ο Δαρέλας είχε νωρίτερα ξεχωρίσει με την παρουσία του, τόσο στην ανδρική ομάδα του ΑΟ Μαΐστρου, με την οποία είχε ανέβει στην Α΄ τοπική κατηγορία, όσο και στην Κ-16 της μεικτής ΕΠΣ Εβρου, με την οποία έφθασε στις οχτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Από μικρός αγωνίζονταν στη θέση του επιτελικού μέσου. Οσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε ότι είναι ένας τεχνίτης παίκτης (κάθετη πάσα και ντρίπλα, ικανότητα στη δημιουργία φάσεων, είτε με συνδυασμούς, είτε με ατομική ενέργεια), που χρησιμοποιεί πολύ το μυαλό του, καλός στο ψηλό παιχνίδι (έχει ύψος 1,83 μ.), αλλά και με ικανοποιητικές φυσικές αντοχές. Ο ίδιος, πάντως, έχει παραδεχτεί ότι θα πρέπει να βελτιώσει το αριστερό του πόδι, αλλά και να βάλει στο μυαλό μου να επιχειρεί περισσότερα σουτ προς την αντίπαλη εστία.

Ένα άλλο στοιχείο, που τον διακρίνει είναι και η εργατικότητά του, αφού από μικρός έκανε και έξτρα προπονήσεις για να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής, ακόμη και στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, που σταματούσαν οι προπονήσεις της πρώην ομάδας του. Άλλωστε, το ποδόσφαιρο για αυτόν είναι τρόπος ζωής, όντας αποφασισμένος να συνεχίσει να κάνει θυσίες, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα ποδοσφαιρικά όνειρά του. Αυτά που έκανε από πολύ μικρός και από την πρώτη στιγμή, που βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια του.


Τελευταία νέα

Διονύσης Χασιώτης: «Οσα έζησα στα 7,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ»

Με 200 συμμετοχές στο ενεργητικό του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Διονύσης Χασιώτης έχει ασφαλώς πολλά να θυμηθεί...

Στην ίδια κατηγορία