Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια πριν το Βόλο

Δημοφιλή

Με απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Βόλο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League δεδομένου πως ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προσβλήθηκε από ίωση και ως εκ τούτου η χρησιμοποίησή του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αναμένεται να αξιολογηθεί εκ νέου αύριο (21/01).

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ: Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ταξιδεύει στο Βόλο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησαν κάποιες ασκήσεις τακτικής, ενώ στο φινάλε έγινε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης κι η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος θα κριθεί αύριο, ανάλογα με την κατάσταση του παίκτη.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία