Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Άλστον: «Επέστρεψα και θέλω να βοηθήσω»

Δημοφιλή

Έχοντας τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Φώτη Τακιανού και αφορμή δοθείσης από την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Λαύριο με φόντο τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, ο Τζάστιν Άλστον επικοινώνησε τις σκέψεις του για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «είναι πραγματικά πολύ άσχημο το συναίσθημα του να μην μπορείς να βοηθήσεις και απλά να παρακολουθείς την προσπάθεια της ομάδας και των συμπαικτών σου».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Αμερικανός σέντερ μετά από δύο εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, επισήμανε αναλυτικότερα:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να επιστρέψω κι εγώ και να βοηθήσω την ομάδα. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο το συναίσθημα του να μην μπορείς να βοηθήσεις και απλά να παρακολουθείς την προσπάθεια της ομάδας και των συμπαικτών σου.

Τουλάχιστον είχα τον χρόνο να δουλέψω και να ξεπεράσω το πρόβλημά μου και ελπίζω ότι θα μπορέσω να συνεισφέρω και εγώ αύριο, ώστε να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις ικανότητες των παικτών της. Θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στα γκαρντ, αλλά και στις ατομικές ενέργειες. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε σε αυτό και ξεκινώντας από την άμυνα, να φτάσουμε στη νίκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Συνεχίζει στο MLS o Ζιρού

Κάτοικος Λος Άντζελες θα είναι από το καλοκαίρι ο Ολιβιέ Ζιρού που είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της LA...

Στην ίδια κατηγορία