Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Με σημαντική επιστροφή κόντρα σε Λαύριο

Δημοφιλή

Έχοντας πλέον να διαχειριστεί μόνο τις εγχώριες αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά τον ευρωπαϊκό του αποκλεισμό από την Τόφας Μπούρσα, ο ΠΑΟΚ αύριο (21/01) υποδέχεται το Λαύριο στοχεύοντας στην επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα, με το γκρουπ του Φώτη Τακιανού να υπολογίζει εκ νέου στον Τζάστιν Άστον δεδομένου πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που επιβράδυνε την αγωνιστική του ετοιμότητα.

Όπως επισημαίνεται από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της: Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στις 17:15 το Λαύριο, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την επιστροφή της ομάδας μας στις νίκες.

Με το αυριανό παιχνίδι ξεκινά ουσιαστικά μία περίοδος όπου δεν υπάρχουν πλέον τα παιχνίδια της Ευρώπης, ωστόσο το πρόγραμμα παραμένει απαιτητικό, με τις υποχρεώσεις της ομάδας μας να είναι αρχικά μόνο στο πρωτάθλημα, μέχρι την στιγμή όμως που θα έρθει η ώρα του Κυπέλλου.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση, όπου ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία