Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε τον Κωνσταντέλια ο Μαυρέας

Δημοφιλή

Στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» φιλοξενήθηκε αντιπρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε για την βράβευσή του στην αναμέτρηση Κυπέλλου του Δικεφάλου με την Καλαμάτα, τη νίκη των «ασπρόμαυρων», αλλά και την ανανέωση που επιχειρούν οι «ασπρόμαυροι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την βράβευσή του: «Ξεκίνησα στην Καλαμάτα από μια μικρή ομάδα, τα Πράσινα Πουλιά και ήταν όνειρο κάποια στιγμή να πάμε στην μεγάλη «Μαύρη Θύελλα» και μετά από 2,5 χρόνια το 1987 βρέθηκα στον ΠΑΟΚ.

Είδα πολύ μπάλα το τελευταίο διάστημα. Το ματς ήταν μια γιορτή για την Καλαμάτα μετά από πάρα πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ ερχόταν στο αεροδρόμιο τον προϋπαντούσαμε για να πάει να παίξει στην Τρίπολη.

Για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα: «Ο ΠΑΟΚ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Μπήκε καλά στο παιχνίδι, κάποια στιγμή έπαιξε και όμορφο ποδόσφαιρο. Στόχος της Καλαμάτας είναι το πρωτάθλημα και να επανέλθει στην Super League.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γρήγορα το γκολ και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για να έχει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία παιχνίδια έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο».

Για την ανανέωση που επιχειρεί ο ΠΑΟΚ: «Το ζητούμενο είναι ένα. Υπάρχει ένας δεύτερος γύρος και ο ΠΑΟΚ είναι μέσα και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω πολλά ελληνόπουλα που είναι βγαλμένα από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, αυτό πρέπει να είναι ένας προπομπός.

Οι ομάδες πρέπει να έχουν νέα παιδιά, να έχουν δικά τους παιδιά, τα παιδιά αυτά είναι βγαλμένα μέσα από τις ακαδημίες. Ο Κωνσταντέλιας ήταν απίστευτος, έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι».


Τελευταία νέα

Oι ακαδημίες στην Ελλάδα κι οι εύκολες λύσεις με τις καραβιές των έμπειρων ξένων

Ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία του Ολυμπιακού να κατακτήσει το Youth League, έχοντας αποκλείσει ομάδες όπως η Λανς, η...

Στην ίδια κατηγορία