Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποθέωσε ΠΑΟΚ και Βαρδαλή ο Θαλής Θεοδωρίδης

Δημοφιλή

Οι δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Morris επί του ΑΟ ΡΕΑ με 2-0, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Αναλυτικά ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε:

«Κρατάμε πρώτα απ’ όλα την αγωνιστικότητα, την προσήλωση στο πλάνο, την αποφασιστικότητα, τα οποία έφεραν το τρίποντο στην έδρα μας, και συνεχίζουμε την εκπληκτική πορεία που κάνουμε μέχρι σήμερα.

Έχουμε ευκαιρία να ξεκουραστούμε κάποιες μέρες, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι στο οποίο δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ, και δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και έχουμε χρόνο να δουλέψουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) μπήκαν και κάποιες νεαρότερες παίκτριες, οι οποίες πιστεύουμε ότι σε λίγα χρόνια θα είναι βασικές.

Θεωρώ ότι η Θωμαή Βαρδαλή είναι από μόνη της η ιστορία της ομάδας, αλλά και η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου γυναικών, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από τις εμφανίσεις της, τα νούμερά της, και την ποιότητά της.

Είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών στην αρχή, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι τα ξεπέρασε, και πλέον μπορεί να αγωνίζεται πολύ χρόνο και να βοηθάει την ομάδα.

Το ότι κατάφερε να σκοράρει 100 γκολ, αυτά είναι ρεκόρ τα οποία δεν μπορούν να πετύχουν αρκετοί αθλητές. Της αξίζουν συγχαρητήρια, και ταυτόχρονα συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια της Θωμαής Βαρδαλή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Δικαίωσε τον Λουτσέσκου ο Κεντζιόρα

Το περσινό καλοκαίρι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα στην Θεσσαλονίκη για να υπάρχει μια επιπλέον...

Στην ίδια κατηγορία