Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποστολή με απουσίες για Παναθηναϊκό

Δημοφιλή

Με απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Αιτόρ, Σπόραρ, Πάλμερ- Μπράουν, αλλά και τον Μάγκνουσον που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι «πράσινοι» στο report τους:

«Με τις γνώριμες απουσίες πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής. Ατομικό ακολούθησε ο Αϊτόρ και θεραπεία οι Σπόραρ, Πάλμερ – Μπράουν. Απών ήταν ο Μάγκνουσον που εγχειρίστηκε εχθές με απόλυτη επιτυχία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.»


Τελευταία νέα

Ο πιο παραγωγικός Αντρίγια Ζίβκοβιτς της τετραετίας

Την πιο παραγωγική του χρονιά στον ΠΑΟΚ διανύει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που "τρέχει" την τέταρτη σεζόν του στην Τούμπα. Τη...

Στην ίδια κατηγορία