Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη Τακιανού για Σάιμπερτ

Δημοφιλή

Νέα ήττα κατέγραψε στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ mateco, αφού έχασε στο ΣΕΦ με 75-54 από τον Ολυμπιακό στο Game 3.

Ο κόουτς Τακιανός δήλωσε ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα του Δικεφάλου, τονίζοντας πως η έλλειψη εμπειρίας των «ασπρόμαυρων» ήταν αυτή που μέτρησε στο σημερινό παιχνίδι.

Μάλιστα, παραδέχθηκε πως ο Τζόρνταν Σάιμπερτ είχε πρόταση από το Κατάρ, αλλά αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίζαμε με έναν δυνατό και έμπειρο αντίπαλο. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη. Εμείς καταφέραμε να δείξουμε αντίσταση στο μέγεθος του Ολυμπιακού. Υπήρχε σημείο όπου το σκορ ήταν 48-43 και δείξαμε ότι είχαμε το μομέντουμ για να περιορίσουμε περισσότερο. Εκεί μέτρησε η ποιότητα και η έλλειψη εμπειρία της ομάδας μας. Η εμφάνιση μας ικανοποιεί. Τελειώνει η σειρά και να συγκεντρωθούμε στην επόμενη σειρά για τις θέσεις 3 και 4».

Για το αν υπάρχει κίνητρο:

«Όταν ο αθλητής μπορεί να τερματίσει τρίτος αντί για τέταρτος, πρέπει να δώσει το 100%».

Για την πρόταση που είχε ο Σάιμπερτ:

«Υπήρχε επίσημη πρόταση από το Κατάρ για τον Σάιμπερτ, αλλά ο παίκτης επέλεξε να μείνει μαζί μας για να διεκδικήσει αυτό που διεκδικούμε όλοι μαζί».


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία